Onze website in een nieuw jasje

Welkom op onze vernieuwde website. Ostijn is helemaal klaar voor een groene(re) toekomst en wil jou, onze klanten en geïnteresseerden hierover voldoende informeren. Als installateur van nieuwe energietechnieken, met Waregem als uitvalsbasis, begeleiden wij je graag in je zoektocht naar een groene, energievriendelijke (totaal)oplossing voor je woning of bedrijfsgebouw.

Met onze nieuwe website willen we je dan ook een overzicht geven van de verschillende installaties die wij voor jou kunnen uitvoeren. Dit helemaal op maat van jouw woning of bedrijfsgebouw en van jouw wensen. De look & feel van de website kreeg een modernere update en meteen namen we ook onze volledige huisstijl onder handen met ondermeer een nieuw logo en nieuwe werfwagens zodat het in één oogopslag duidelijk is waarmee wij je allemaal kunnen helpen.

Onze nieuwe baseline 'als groen comfort telt' zegt dan ook waar wij voor staan: wij ontwerpen, installeren en onderhouden een groene, energiezuinige totaaloplossing voor jouw woning of bedrijf, en stellen daarbij jouw comfort, gebruiksgemak en een lage energiefactuur voorop.