Een warmtepompboiler voor de productie van energiezuinig sanitair warm water

Een warmtepompboiler iets voor jou? Zeker en vast als je je sanitair water op een ecologische manier wilt verwarmen en tegelijkertijd een flink stuk wil besparen op je energiefactuur. Een warmtepompboiler is een lucht/water-warmtepomp die speciaal ontwikkeld is om je sanitair water te verwarmen.

Waarom is een warmtepompboiler een goede keuze? 

Als je wil meewerken aan een groene toekomst, is een warmtepompboiler zeker een stap in de goede richting.

Het is in de eerste plaats de perfecte opvolger voor je elektrische boiler. Met een warmtepompboiler kan je ook behoorlijk wat besparen op je energiefactuur tegenover een standaard elektrische boiler. De terugverdientijd ligt met een drietal jaren dan ook zeer laag.

De boiler is snel en eenvoudig te installeren, zonder ingrijpende werken. De capaciteit van de boiler is onder andere afhankelijk van de warmwaterbehoefte van je gezin. Naargelang de plaats waar de warmtepompboiler moet komen, zijn er al dan niet luchtkanalen naar buiten noodzakelijk.

Mag het nog groener en duurzamer, dan is de boiler ook compatibel met fotovoltaïsche zonnepanelen (= PV-panelen) door middel van een PV-contact op de boiler. In dat geval doet de boiler dienst als thermische opslagbatterij.

Wij werken onder andere met de volgende merken van waterpompboilers samen: Vaillant, Atlantic, Stiebel.

Je elektrische boiler vervangen door een warmtepompboiler? 

Contacteer ons! 

 

Vraag je premie aan!

In Vlaanderen kan je voor het plaatsen van een warmtepompboiler ook in aanmerking komen voor een premie. Bekijk op www.mijnverbouwpremie.be of je aan de voorwaarden voldoet.

OF VRAAG HET AAN ONS! WE HELPEN JE GRAAG VERDER!