Je badkamer renoveren?

Is je badkamer aan renovatie toe? Wil je je bad vervangen door een inloopdouche of is het tijd voor helemaal iets anders? Misschien heb je wel al wat ideeën of een gans concept uitgedacht. Ostijn helpt je graag met je volledige badkamerrenovatie en dat mag je letterlijk nemen. Van ontwerp tot de uitvoering van alle sanitaire installaties, maar ook de metsel-, pleister-, tegel- en schrijnwerken. Wij regelen alles voor je zodat je geen rekening hoeft te houden met verschillende aannemers of installateurs. Wij volgen alles op zodat jij gewoon hoeft uit te kijken naar jouw nieuwe badkamer. Het resultaat is een volledig afgewerkte badkamer helemaal ingericht naar jouw smaak. Genieten maar! 

 

Eén aanspreekpunt voor je complete badkamerrenovatie

 • Eerst komen we bij je langs om de huidige situatie te bekijken. Is het een grote ruimte of eerder beperkt? Voor ons maakt dit geen verschil. Elk nieuw project pakken wij met de grootste zorg aan.
   
 • We luisteren naar je wensen en bekijken de mogelijkheden. We reiken ideeën aan, adviseren je en bekijken alle mogelijke voorstellen om tot een uniek ontwerp te komen.
   
 • Vervolgens gaan we aan de slag en werken we een grondplan en een 3D-voorstelling uit. Zo krijg jij al een eerste glimp van je droombadkamer te zien.
   
 • Als het ontwerp helemaal jouw ding is, komt het leuke werk: de toonzalen bezoeken van onze leveranciers om je sanitaire installaties, maar ook de vloer, de wandtegels, het badkamermeubel, enz te kiezen. Je krijgt van ons alle gegevens mee (afmetingen, mogelijke materiaalkeuze, ….) en de medewerkers in de showrooms helpen je graag. Ga je liever niet alleen op stap? Dan vergezellen wij je en gidsen we je door alle smaken en stijlen.
   
 • Ostijn breekt je oude badkamer uit, plaatst nieuwe sanitaire leidingen en toestellen en voert eventueel elektrische aanpassingswerken uit. Daarnaast werken we samen met verschillende aannemers die het metsel-, pleister-, tegel- of vloerwerk uitvoeren. Wij volgen de werken nauwgezet op zodat alles opeenvolgend kan gebeuren en we een snelle doorlooptijd kunnen garanderen.
   
 • Na slechts enkele weken is je nieuwe badkamer helemaal af. Zijn er nog enkele kleinigheden te fixen of heb je nog vragen? Je kan steeds bij ons terecht. Ook na alle werken!

Een badkamerrenovatie in het verschiet? 

Contacteer ons!