Condensatieketel op aardgas of propaan voor een hoog rendement

Wanneer we over een gasketel spreken hebben we het nu over een condenserende gasketel. Het gros van de Belgische huishoudens heeft nog altijd een (condensatie)ketel op aardgas. De nieuwste modellen verbruiken minder gas en elektriciteit. De ketels beschikken bovendien over een hoogrendementspomp, waardoor deze energiebeparend zijn. Dergelijke toestellen zjn dan ook milieuvriendelijker, duurzamer en, zeker in combinatie met een andere groene oplossing, een voltreffer voor een duurzamere woning of bedrijfsgebouw.

Combi- of solo aardgasketel in combinatie met warm waterboiler?

Je hebt twee types aardgasketels. Enerzijds heb je de combitoestellen en anderzijds de solomodellen in combinatie met een (aparte) warm waterboiler.

Vraag ons naar de verschillen tussen beide modellen!

Een condensatieketel op aardgas of propaan kan je ook combineren met een warmtepomp voor een nog zuiniger verbruik. Hier spreken we over een hybride verwarmingsinstallatie. Een gasketel kan verder ook ge├»nstalleerd worden in combinatie met een zonneboiler. In bepaalde gevallen heb je ook recht op een premie bij het plaatsen of vervangen van een verwarmingsketel. Kijk het even na op mijnverbouwpremie.be.

Is je oude gasketel aan vervanging toe of wil je weten welke verwarmingsoplossing voor jouw woning of bedrijfsgebouw het meest geschikt is? Ostijn wikt en weegt alle relevante factoren om jou de beste oplossing voor te stellen. 

Vraag hier je offerte voor een condenserende gasketel

 

Ostijn installeert en onderhoudt. Is je gasketel aan tweejaarlijks onderhoud toe?
Maak een afspraak!