Energiemanagement voor slim en duurzaam energiebeheer

Je kiest voor duurzame technologieën zoals warmtepompen, zonnepanelen, laadpalen, enz. omdat ze duurzaam en energiezuinig zijnen  je flink kan besparen op je energiefactuur. Maar je mag ook kritisch zijn. Doen al deze technologieën wat ze beloven? Of kan het nog beter? Meten is weten en weten is optimaliseren. Wij doen dit voor jou, want met enkele slimme ingrepen kan je vaak nog meer besparen op energiekosten, maar ook comfortabeler leven met een minimum aan inspanningen.

Ostijn als energiemanager

Omdat groen comfort telt bij Ostijn zetten wij onze kennis en expertise in om inzicht te krijgen in je energie-omgeving. Door te monitoren meten we de energiestromen in je gebouw. Met enkele optimalisaties automatiseren, koppelen en sturen we bij waardoor je nog meer bespaart, zonder dat je hiervoor moet inboeten aan gebruiksgemak en comfort. 

Ostijn configureert graag voor jou een energiemanagementsysteem op maat van jouw woning of bedrijf. Daarbij houden we rekening met jouw energiehuishouden, je energiefactuur en je eigen wensen.

Met een 'energiemanager' maak je je gebouw slim en klaar voor de toekomst. Je kan de data van de manager altijd en overal opvragen via een app. De energiemanager geeft je niet alleen een inzicht in je volledig verbruik, maar ook in dat van individuele toestellen. Zo zie je wanneer je wasmachine, vaatwas of productiemachine aan vervanging toe is.

Verder lenen de metingen en data van de energiemanager zich perfect tot het rechtvaardigen van toekomstige investeringen zoals een laadpaal of thuisbatterij. Zo kunnen we bijvoorbeeld heel gericht de juiste thuisbatterij selecteren voor jouw specifieke situatie. 

Geïnteresseerd in een 'regelaar' van al jouw energieprocessen?
Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking!
 

Premies voor energiemanagement

Wie kiest voor energiemanagement, kan ook in aanmerking komen voor een premie. Op de volgende pagina's kan je nakijken of je voldoet aan de voorwaarden en/of je premie aanvragen:

Wil je graag nog wat meer informatie over energiemanagement? 

CONTACTEER ONS!