Een koelcel als frisse berging

Heb je ook moeite om grote hoeveelheden groenten en fruit, dranken en andere etenswaren koel te bewaren omdat ze niet in je frigo passen? Dan is een koelcel een goed idee. Koelcellen bestaan er in alle vormen en formaten en zijn perfect integreerbaar in je interieur.

De voordelen van een koelcel

Een koelcel kan een extra grote op maat gemaakte koelkast zijn of een afzonderlijke ruimte, te vergelijken met een berging, die continu een koele temperatuur heeft. Een koelcel produceert evenwel geen koude, maar pompt in principe de aanwezige warmte naar buiten.

Enkele voordelen zijn dat je van boven tot beneden ruimte hebt om dranken en voedingswaren te bewaren net zoals je ze in een koelkast zou plaatsen.

Een koelcel, kan je – net zoals een koelkast – integreren in de nabijheid van je keuken zodat ze steeds binnen bereik is.

Het gebruiksgemak is zeker ook één van de troeven. Je kan immers gewoon de koelcel binnenwandelen en nemen wat je nodig hebt.

Koelcellen kunnen makkelijk geïntegreerd worden bij een nieuwbouw, maar ook bij renovatie is een koelcel mogelijk. Er bestaan immers heel wat varianten en formaten die op hun beurt ook nog eens opgedeeld kunnen worden in verschillende modules waardoor er voor elk profiel woning en elk budget een passend exemplaar is.

Laat het ons weten als je een koelcel overweegt. We overlopen graag de mogelijkheden en de verschillende soorten zodat we jou een koelcel op maat kunnen voorstellen.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN!